17 augusti 2008
18:00

Kubikenborgs IF U

Referat: Njurunda IK - Kubikenborgs IF U

Efter 5 raka segrar så kom första förlusten borta mot Njurunda. Vi var inte alls dåliga i matchen. Laget skapar ett flertal bra chanser men saknar den rätta kylan i sista tredjedelen. Bakåt såg det bra ut. Njurunda kom aldrig fram till några riktigt bra avslut.

Viktor Sjöström nickar in 1-0 efter 9 minuter på en bra slagen hörna av Niklas Nygren. Sen får Njurunda en straff som Jonas Högman räddar. På returen var dom lite mer allert och var snabbt framme och får in 1-1.

När 16 minuter åtetstår får vi en frispark vid staffområdeslinjen som Niklas slår. Inne i straffområdet dyker Emil Norrman upp och bröstar in 2-1. Men den glädjen varar inte länge. Njurunda kvitterar på ett långskott där Jonas Högman tyvärr halkar. Sen ett långskott till och plötsligt är det 3-2 till Njrurunda.

Som sagt så är det målen som räknas och där står det 3-2 till Njurunda trots att vi är det bättre laget. Åtminstone i bollinnehav.

Vi lånade in 5 st från P93 där alla skötte sig bra. Vill ändå ge ett extra plus till Jakob Johansson som spelade mittback och gjorde det mycket bra.